19 Kasım 2014 Çarşamba

Ryugyong Oteli, isminden de anlaşılacağı gibi otel olarak kullanılması tasarlanan betonarme bir gökdelendir. Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'ın Potong-gang bölgesinde bulunur.


Dünyadaki en ilginç yapılar...


Herkese iyi hafta sonları dileriz...


Site yaşamı ve yeşil alan arayışı yüzünden son dönemde Ankara'da Çayyolu, Ümitköy, Gölbaşı, İncek, Eryaman, Batıkent’e büyük ilgi olduğunu belirtildi.


'Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.' Mustafa Kemal Atatürk


Bir şelalenin üzerinde yer alan evin ısıtma birimleri (şömineler), arsada mevcut olan kayalardan oluşmaktadır.


Üçüncü çeyrek bilançolarına göre taş ve toprak sektöründeki artışın yüzde 30’un da üzerinde olduğu görüldü.


Ekonomi yönetimi vergi ve kredi politikasında, düşük gelirlilerin konut sahibi olmasını kolaylaştırmak için harekete geçiyor.


Eğlenceli dekoratif çözümler...


6 Kasım 2014 Perşembe

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'ne (GYODER) göre 2015 sonuna kadar Ankara'da yaklaşık 430 bin yeni konuta ihtiyaç duyulacağının düşünüldüğünü söyleyen Taylan, ancak bu yapılaşmanın, Ankara'nın "Başkent" kimliğine ters düşmeyecek ölçüde ilerletilmesi ve bu yönde geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.


Moskova'da bulunan The City of Capitals 299 metre yükseklikle Avrupa'nın en büyük gökdelenlerinden biri...


Cumhuriyetimizin 91. Yılını coşkuyla kutluyoruz.


İkinci el araç işlemlerini yürüten noterler, Avrupa ve Amerika’da olduğu gibi gayrimenkul satışlarında da yetki istiyor. Türkiye Noterler Birliği, AB’ye uyum için değişim harekatı başlattı.


Herkese keyifli haftalar dileriz.


Askılıklar görünmeyen yerlerde de olabilir


Herkese huzur dolu bir hafta sonu dileriz...


Türkiye gayrimenkul sektörü son yıllarda hızlı bir gelişim sürecinden geçiyor. Eğitim düzeyinin ve kişi başı gelir düzeyinin artmasıyla birlikte daha iyi yaşam şartlarında yaşama isteğine paralel hızla yükselen yeni ve modern yapılarla birlikte son yıllarda hükümetin gayrimenkul sektörüne verdiği teşvikler söz konusu sektörün iştahını kabartıyor.


Üçüncü çeyrek bilançolarına göre taş ve toprak sektöründeki artışın yüzde 30’un da üzerinde olduğu görüldü.


9 Ekim 2014 Perşembe

İşveren, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini almasını sağlar. Bu eğitim özellikle; işe başlamadan önce, çalışma yeri veya iş değişikliğinde, iş ekipmanının değişmesi hâlinde veya yeni teknoloji uygulanması hâlinde verilir.


310 metre yüksekliğinde Shard Kulesi, “Londra Köprüsü Bölgesi” adı verilen yeni gelişim bölgesinde yer alacak. Kentin artan nüfusundan yola çıkarak “dikey bir kent” olarak tasarlandı.


Bahçenizde rengarenk bir köşe oluşturup, sevdiklerinizle beraber bayramın tadını çıkarın...


Evinizde toplu olarak biriktirdiğiniz eşya veya aksesuarları salonunuzda birarada sergileyebilirsiniz...


Herkese iyi bayramlar dileriz!


8 Eylül 2014 Pazartesi

Konut fiyat artış oranının, kira artış oranının çok üzerinde olması olarak ifade edilen konutta 'fiyat balon' söylentilerinin, yapılan araştırmalar sonucunda gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.


Huzur dolu haftalar dileriz...


Özellikle balkon veya bahçe duvarlarında kullanabileceğiniz bu fikri alçı kullanarak hazırlayabileceğiniz gibi yine duvar yapıştırmalarını kullanarak da yapabilirsiniz. Küçük dokunuşlarla evlerinize farkı bir hava katabilirsiniz.


Gordion Konutları ile ilgili her türlü bilgiye http://www.gordionkonutlari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.