9 Haziran 2014 Pazartesi

Herkese huzur dolu bir hafta dileriz...


Eğer odanızda yataklık olarak ayrılmış bir alan varsa, bu alanı güzel bir şekilde dizayn ederek ev ofisi haline getirebilmeniz mümkün.


Süleymaniye Camii'nin; Kanuni'nin İstanbul'un fethinden sonraki dördüncü padişah olması sebebiyle 4 adet minaresi bulunmaktadır.


Yağmurlara aldırmadan keyifle geçireceğiniz güzel bir hafta sonu dileriz


Renkyol İnşaat'ı Pinterest'ten de takip edebilirsiniz...


Vizyonumuz yenilikleriyle ülkemize ve insanlarımıza hizmet etmek, yakın gelecekte inşaat sektöründeki başarılarını farklı sektörlere de taşımayı hedefleyen ve sürekli başarı odaklı olan bir Türk markası olmaktır.


Yapımına Kenan Evren zamanında başlanmasına rağmen tamamlanamamış olan Ankara Gaziosmanpaşa’daki 35 katlı binanın üzerinde unutulan vincin söküm işlemi sona erdi.


2 Haziran 2014 Pazartesi

Renkyol İnşaat olarak herkese iyi haftalar dileriz...


Evinizde şifonyer tarzı bir dolapla şık ve dekoratif köşeler hazırlayabilirsiniz. Şifonyerinizin üstüne bir ayna veya tablo yerlerştirebilirsiniz.


Hindistan'da bulunan Tac Mahal'in beyaz mermerden 4 minaresi bulunmaktadır. Anıtın dört yanına Hattat Serdar Efendi tarafından Yasin suresinin tamamı yazılmıştır.


iyi hafta sonları


Washington'un Seattle şehrinde bulunan bu değişik mimarideki gözlem kulesi, 184.41 metredir. Yılda yaklaşık 1 milyon ziyaretçisi ile bölgenin en çok ziyaretçi çeken turistik merkezidir.